naar de pacifische kust

7 juni 2009 - Medellín, Colombia

Hoi lieve vriendjes en vriendinnetjes,

Het Colombiaanse leven lacht me nog steeds toe! Ik ben in La Guajira geweest, daar ben ik op plaatsen geweest waar ik de enige toerist was! Ik heb in een hangmat op het strand geslapen, flamingo´s en schildpadden gezien en nieuwe vrienden gemaakt. Na dat avontuur heb ik even gechilled op een van de  mooiste stranden van de wereld en vervolgens heb ik een duikcursus gedaan en tussen de tropische vissen rond gedobberd. Nu ben ik weer terug in Medellin. Ik had het wel even gehad aan de caribische kust. Colombia is toch wel anders als toerist merk ik. Ik word gek van de cocaine snuivende, oppervlakkige, domme backpackers. Ik wordt er zo enorm kwaad van als ik mensen zie gebruiken. Dan wil ik ze niet meer zien of spreken. Zoveel mensen in dit land hebben een ellendig bestaan door die rommel en die sukkel denken daar helemaal niet over na en geven er niks om als je het ze uitlegt. Dus elke keer leerde ik iemand kennen, ging er wat mee rond, kwam er achter dat ze gebruikten en dan moest ik weer nieuwe vrienden zoeken... zo vermoeiend. Nu ben ik dus weer in Medellin. Een vriend van me gaat naar de pacifische kust reizen... en ik ga mee! Eindelijk weer gezelschap van iemand die gewoon aardig is en na denkt.  Ik kijk er naar uit.

Verder kan ik jullie het heugelijke nieuws brengen dat ik deze maand nog geen voet op Nederlandse bodem zal zetten. Jullie zullen tot de 10e van juli moeten wachten om mij te onthalen. Over mijn terugkeer gesproken.... als iemand een kamertje voor mij weet in Groningen... Ik ben blij met alle tips en ideeen.

Ik zal dakloos zijn :(

snik!

Groetjes

Deel dit reisverhaal:

Papa:
Hoy Ellen,

Goed bezig, en graag tot 10 Juli.

ps. Dakloos ben je nooit ik heb hier nog wel een mooie "twee onder een kap" doos voor je.

Kus Papa
Renate:
7 juni 2009
Geniet nog maar even goed van die laatste maand, al maak ik me daar absoluut geen zorgen over ;)
Ik zal mijn oren open houden voor kamers in Grunn!
Jantine:
7 juni 2009
Geniet er nog ff van! Het klinkt trouwens wel allemaal hééééél vet wat je aan het doen bent!

Ik zal ook ff uitkijken naar een kamer in Groningen!
nelis:
7 juni 2009
aan een kamer kan ik je helaas niet helpen, de mijne is reeds weer bewoond en ik ben weer een terug in mijn oude leventje in friesland..
Geniet van deze laatste maand, ik weet zeker dat dat goed zal komen en we spreken elkaar weer wanneer je weer in Groningen bent.
x! 'nelis
Anna:
7 juni 2009
Oh Ellen had je dat met die kamer nou maar iets eerder gezegd... 20 juni ga ik namelijk weer lekker op mijn bootje en nu dus voor altijd. Dat betekend dat ik per 1 juli mijn kamer heb opgezegd en er is in mijn huisje nog een andere kamer vrij. Overvloed aan kamers dus. Helaas hebben inmiddels al twee jonge grietjes (18/19) toegezegd en die gaan in de toekomst mijn lieve huisgenote het leven zuur maken. Niks aan te doen! Jij vindt wel wat. Maak je niet druk (doe je vast ook niet) en geniet er nog maar lekker van.
Anna
Trudy:
He Ellen!! Zo, 10 juli dus! Mooi hoor:) haha
Het klinkt geweldig wat je meemaakt. Kan me voorstellen dat die toeristen je dat gevoel geven. Fijn dat er nog 'normale' ;) mensen zijn.
Succes met de kamer in Groningen, maar dat komt vast goed. Ik ben ook dakloos vanaf augustus;) maar ik kan vast bij m'n ouders terecht:)
Veel liefs uit Sydney!
Line:
8 juni 2009
Hahaha, ik stuurde je net een mail waarin ik zei dat ik nog niet gehoord heb dat je langer weg blijft!! En dan lees ik dit :) Grappig.

Nou, geniet ervan! ik heb te 10e in mijn agenda staat, dus dan hoor ik het allemaal wel wat er van me verwacht wordt ;)

kus!
Petra:
10 juni 2009
Heejjjj lady!

Ik heb weer even bijgelezen en je hebt nogal wat fantastische, spannende, ontspannende, verfrissende dingen gedaan!! Ik wil ook weg!! Maak er een fantastische laatste maand van :)

Ook ik zal mijn oren en ogen open houden voor een kamer in Groningen.

Kus!

Laat een reactie achter

* Naam:
* E-mail: (wordt niet getoond)
Website: (optioneel)
* Reactie: